Açık Bilim - Gürdal, Gültekin; Gürdal, Gültekin (My University, 2024)
22-23 Şubat 2024 tarihinde İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Akademik Bilişim Konferansı'nda yapılan sunumdur.
22-23 Şubat 2024 tarihinde İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Akademik Bilişim Konferansı'nda yapılan sunumdur.
Keywords: Açık bilim; Open science