Ankos Yazışma Kuralları Üye - Vts - Yayıncı İlişkileri - Binen, Ayşen; Binen, Ayşen (My University, 2024)
02-05 Mart 2024 tarihleri arasında Uluslararası Final Üniversitesi ev sahipliğinde Kıbrıs'ta gerçekleşen ANKOS 18. Gönüllü Çalıştayı kapsamında sunulmak üzere hazırlanan çalışmadır.
02-05 Mart 2024 tarihleri arasında Uluslararası Final Üniversitesi ev sahipliğinde Kıbrıs'ta gerçekleşen ANKOS 18. Gönüllü Çalıştayı kapsamında sunulmak üzere hazırlanan çalışmadır.
Keywords: ANKOS; Veritabanı sorumluluğu; Üye ilişkileri; Yazışma kuralları