Silisyum oksit destekli çinko ve geçiş metalli (Pd, Ag ve Cu) çinko katalizörlerin aktifliklerinin ve seçiciliklerinin etil alkol buhar riformunda incelenmesi - Şeker, Erol; İnal, Fikret; Tezel, Habibe Işıl (TÜBİTAK - Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, 2005)
[No Abstract Available]
Keywords: Silisyum oksit; Çinko; Etil alkol