Araştırma Verilerinin Yönetimi ve Veri Yöneticiliği - Yavuz, Begüm; Yavuz, Begüm (My University, 2024)
23 Mayıs 2024 tarihinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünde ders kapsamında 3 ve 4. sınıf lisans öğrencilerine gerçekleştirilen sunumdur.
23 Mayıs 2024 tarihinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü ders kapsamında 3 ve 4. sınıf lisans öğrencilerine gerçekleştirilen sunumdur.
Keywords: Veri yönetimi; Veri yöneticisi; Araştırma verisi yönetimi; Araştırma verisi