Method for Determining Cell Migration and Invasion - (:unkn) unknown (Türk Patent ve Marka Kurumu, 2017)
Buluş, bir mikroakışkan aygıt kullanarak hücre göçü ve işgalini sürekli veya aralıklı olarak belirleme yöntemi ile ilgilidir.
Hücre göçü ve işgalini belirleme yöntemi
Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından verilen tescil belgesi, 6769 sayılı Sınai ve Mülkiyet Kanunu kapsamında 16.06.2017 tarihinde verilmiştir.
Keywords: Hücre göçü; Cell migration