Araştırma Bilgi Yönetimi ve Yeni Nesil Akademik Arşivler - Binen, Ayşen; Binen, Ayşen (Izmir Institute of Technology, 2022)
58. Kütüphane Haftası kapsamında 30 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen "Kütüphanelerde Yeni Roller" başlıklı panelde yapılan sunumdur.
58. Kütüphane Haftası kapsamında 30 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen "Kütüphanelerde Yeni Roller" başlıklı panelde yapılan sunumdur.
Keywords: Araştırma Bilgi Yönetimi; Akademik Arşivler; İYTE GCRIS