Açık Bilim’de Neler Oluyor ve Kurumsal Altyapılar - Gürdal, Gültekin; Gürdal, Gültekin (My University, 2023)
ANKOS Derneği tarafından 03 Haziran 2023 Cumartesi günü İstanbul Marma Otel'de "Akademik Kütüphanelerin Geleceği" temasıyla gerçekleştirilen çalıştayda yapılan sunumu içerir.
ANKOS Derneği tarafından 03 Haziran 2023 Cumartesi günü İstanbul Marma Otel'de "Akademik Kütüphanelerin Geleceği" temasıyla gerçekleştirilen çalıştayda yapılan sunumu içerir.
Keywords: Açık bilim; Open science