Üst veri kalitesi - Binen, Ayşen; Binen, Ayşen (My University, 2023)
ERASMUS+ Programı kapsamında İYTE Kütüphanesinin proje ortaklığı yaptığı DIRNA Projesinin 15-17 Kasım 2023 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirdiği ve Azerbaycan’daki 8 farklı kurumdan gelen 16 kişilik heyeti proje kapsamında kütüphanede ağırladığı ve yapılan uygulamalar konusunda proje paydaşlarını bilgilendirdiği toplantıda gerçekleştirilen sunumdur.
ERASMUS+ Programı kapsamında İYTE Kütüphanesinin proje ortaklığı yaptığı DIRNA Projesinin 15-17 Kasım 2023 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirdiği ve Azerbaycan’daki 8 farklı kurumdan gelen 16 kişilik heyeti proje kapsamında kütüphanede ağırladığı ve yapılan uygulamalar konusunda proje paydaşlarını bilgilendirdiği toplantıda gerçekleştirilen sunumdur.
Keywords: Üst veri; Metadata